Vores arbejdsplads Facts om AS3

Få et hurtigt indblik og bliv klogere på AS3

Flere end 700 medarbejdere

AS3 har over 700 ansatte og freelancere i Norden. I Danmark er vi størst med cirka 530 fastansatte og freelancere.

95 adresser i Norden

AS3 har 95 kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og har hovedkontor i Viby J, Danmark. AS3 var en af de første virksomheder, som etablerede karrierecentre for opsagte og ledige kandidater.

1989

I 1989 grundlagde Allan Gross-Nielsen og daværende partner Søren Christiansen virksomheden JobPartner, der er grundlaget for AS3. Læs mere om AS3s historie herunder.
AS3s historie

Kontor i kælderen

Det allerførste kontor var i Sørens kælder i Odense. Det første officielle kontor var i Aarhus, og på ægte iværksættermanér var skrivebordene lavet af gamle døre lagt på bukke.

Allan Gross-Nielsen

Allan er i dag CEO og ejer af AS3. Han er desuden medstifter af Jobrådgivernes Brancheforening.

Hvorfor kandidater?

Vi rådgiver mange forskellige målgrupper i AS3. Vores fællesbetegnelse for alle personer, der er i forløb hos os, er kandidat. Det kan blandt andet indikere, at man er kandidat til at komme i nyt job, til at komme videre efter opsigelsen, til at se sit job i nyt perspektiv, eller kandidat til at blive en bedre leder af mennesker gennem forandringer.

Firmanavnet AS3

Allan Gross-Nielsen og Søren Christiansen etablerede sammen virksomheden Jobpartner. Da Alan Binau senere kom til, blev Jobpartner til AS/3. Deres navne og antallet af partnere ved opstarten ligger bag firmanavnet. I dag symboliserer 3-tallet desuden vores tre værdier, vores tre overordnede forretningsområder og de tre faser i AS3s transitionsmodel.
35000

så mange mennesker rådgiver vi om året på tværs af de nordiske lande.

Vi trives

I AS3 lægger vi stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø, og derfor gennemfører vi hvert år en tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige medarbejdere. I 2016 svarede 92% af medarbejderne, at de har det godt med deres arbejde, eller i høj grad har det godt med deres arbejde. Ligeledes svarede 97% af medarbejderne, at de føler, at de gør en forskel, eller at de i høj grad gør en forskel.

af nyansatte rådgivere i AS3 gennemgår Transition Coach- uddannelsen på Foundation niveau

Award-nomineret

AS3s Transition Coach-uddannelse blev i 2014 nomineret til EMCC's Coaching Award, som hvert år uddeles til virksomheder, der bidrager til professionalisering af mentoring og coaching.

Første og førende

AS3 Outplacement - i dag AS3 Transition - blev etableret i 1989 som en af de første spillere på markedet, og i dag er vi fortsat førende i Danmark på området. I 1999 etablerede vi dét, der i dag er AS3 Employment og AS3 Work&Care, og i 2001 så A2B dagens lys.

Vi støtter

I 2016 har AS3 bl.a. givet støtte til Ungdommens Røde Kors og SOS Børnebyerne. Vi sender desuden brugte mobiltelefoner og bærbare pc'ere til Mombasa. Læs mere om, hvordan vi tager vores samfundsansvar alvorligt.
Global compact

Nordiske i 2000

I 2000 gik AS3 gik fra at være en ren dansk virksomhed til en være nordisk organisation, da vi påbegyndte etableringen af datterselskaber i Norge, Sverige og Finland.

Internationalt samarbejde

AS3 har en lang tradition for at samarbejde internationalt. Det er vigtigt for at sikre en global leverance og et globalt udsyn. Vi samarbejder i dag med Lee Hecht Harrison og er herigennem en del af verdens stærkeste globale netværk inden for Job Transition Management.
Læs om Lee Hect Harrison