AS3's historie

1989

Virksomheden grundlægges

Allan Gross-Nielsen og Søren Christiansen grundlægger JobPartner, der er grundlaget for AS3 koncernen. Idéen var fra starten at støtte og rådgive mennesker og organisationer i forbindelse med jobskifte og opsigelser.

1997

Et værdibaseret rådgivningsfirma

JobPartner skifter navn til AS/3 og definerer sig som et værdibaseret rådgivningsfirma der yder støtte i forbindelse med jobmæssige forandringer - Job Transition Management. Det er også i 1997 det første AS/3 Center åbner.

1997

Første Employment-center åbner

AS/3 etablerer det første Employment-center i samarbejde med Arbejdsformidlingen.

1999

Bogen "En værdig opsigelse" udkommer

AS/3 udgiver bogen ”En værdig opsigelse”, der bliver den første i en lang række bogudgivelser, der dokumenterer vores faglighed. Den er i dag udkommet på svensk, norsk, finsk og engelsk i 20.000 eksemplarer.

2000

AS/3 åbner i Sverige

AS/3 ser et behov for rådgivning om Job Transition Management på det svenske marked og åbner derfor AS/3 Svenska med kontorer i Malmö, Stockholm og Göteborg.

2000

AS3 etablerer globalt samarbejde med Lee Hecht Harrision

AS3 etablerer et globalt samarbejde med LHH, der er en af verdens førende virksomheder inden for Workforce Transformation

2001

A2B bliver grundlagt

Med den grundidé at tilbyde opkvalificering af ledige, der står langt fra arbejdsmarkedet, etablerer vi A2B, der kan give en mere håndholdt støtte til ledige med ekstra behov.

2001

AS/3 kåres som Gazelle-vinder

Børsen kårer hvert år årets Gazelle-virksomheder, der karakteriseres ved at ligge helt i toppen af dansk erhvervslivs vækstelite. I 2001 tildeles AS3 for første gang Gazelleprisen som vinder i Region Østjylland.

2001

AS3 åbner i Norge

AS/3 fortsætter med at udvide sine aktiviteter i Norden og etablerer datterselskabet AS/3 Norge med base i Oslo.

2002

Nyt domicil

AS3 bygger nyt domicil på Hasselager Centervej i Viby, Aarhus. Det nye byggeri, der er på 2000 kvadratmeter, er tegnet af arkitekt Jan Petersen fra tegnestuen Frost Larsen i Skanderborg.

2004

Nyt navn og ny organisation

AS/3 ændrer navn til AS3 Companies, der som koncern danner rammen om en række specialiserede AS3-selskaber i Norden.

2004

AS3 åbner i Finland

AS/3 etablerer sig på det finske marked med datterselskabet AS3 Finland med hovedkontor i Helsinki.

2005

Ekspertise indenfor trivselsledelse

AS3 køber Work4Health og integrerer deres sundhedsydelser med AS3’s eget stresshåndterings-koncept. AS3 Work&Care etableres med speciale i trivselsledelse og rådgivning om stress og sygefravær.

2006

Mentorer sikrer god start i virksomheden

AS3 Companies opkøber Mentor Company, der er specialiseret i uddannelse af mentorer og implementering af mentorprogrammer i erhvervslivet samt i uddannelsessystemet.

2008

AS3 køber Selnæs Executive

AS3 køber Selnæs Executive, der er specialiseret indenfor outplacement programmer på toplederniveau.

2008

Systematisk fokus på arbejdsmiljøet

Som den første virksomhed i branchen bliver AS3 Companies arbejdsmiljøcertificeret og får tildelt arbejdstilsynets grønne smiley med krone, der er den højeste udmærkelse for at arbejde systematisk med arbejdsmiljøet.

2008

A2B kåres som Gazelle-vinder

Børsen kårer A2B som årets Gazellevirksomhed.

2009

Akkrediteret coaching uddannelse

AS3 fejrer 20-års jubilæum og lancerer en ny intern Transition Coach uddannelse, som er den første coachinguddannelse i Norden, der er akkrediteret af European Mentoring and Coaching Council.

2010

Blended learning bliver en del af rådgivningsprocessen

Igennem 2010'erne udvider AS3 den traditionelle rådgivningsproces med blended learning. Det vil sige, at udover individuel rådgivning, tilbydes kandidater også gruppeaktiviteter, workshops, job teams og webinarer. Samtidig bliver der lavet digitale platforme, som understøtter rådgivningsprocessen.

2011

1.200 timers transitions-studier

AS3 Companies lancerer en ny transitionsforståelse og begrebsapparat i forbindelse med ledelse af transitioner. De første rådgivere afslutter vores Transition Coach-uddannelse efter mere end 1.200 timers studier.

2011

Den nye sprogskole

AS3-forretningsenheden A2B lancerer et banebrydende sprogskolekoncept, der tilbyder arbejdsmarkedsrettet sprogundervisning til flygtninge / indvandrere for hurtigst muligt at gøre dem selvforsørgende.

2012

Tilslutning til Global Compact

AS3 tilslutter sig FN’s Global Compact og de 10 principper for bæredygtig virksomhedsdrift. Hvert år siden har AS3 udgivet den årlige rapport 'Communication on progress', hvor AS3's initiativer til at fremme bæredygtig virksomhedsdrift beskrives.

2014

25 års jubilæum og navneskifte

AS3 Companies fejer 25-års jubilæum og lancerer navneskifte fra AS3 Companies til AS3. Nye logoer for samtlige brands præsenteres og værdien 'Langsigtet' føjes til AS3's værdisæt, der i forvejen bestod af værdierne 'Ordentlig' og 'Forretningsorienteret'.

2014

Lancering af AS3 Portalen

Vi lancerer AS3 Portalen, der er et online transitionsunivers med en lang række ressourcer til brug for de mennesker, vi har i rådgivning. Portalen bliver løbende udvidet gennem årene med nye værktøjer, der understøtter jobsøgningsprocessen for kandidater.

2015

Tværfaglig rådgivning

AS3 etablerer tværfaglig rådgivning for kunder på Tab af Erhvervsevne i samarbejde med pensionsselskaber. Målet er at få kunderne tilbage på arbejdsmarkedet.

2016

Udvidelse af hovedkontor

AS3 udvider hovedkontoret i Aarhus og går fra 2000-4000 kvm. Huset rummer alle fællesfunktioner i AS3 og servicerer de ca. 80 lokationer i Norden.

2017

Digital Triple Win strategi implementeres

Den digitale Triple Win strategi implementeres, som gør det muligt at forbinde nuværende og tidligere kandidater i rådgivning med AS3’s kunder og samarbejdspartnere via AS3 Talent Exchange. Det betyder, at der kan netværkes på tværs og ledige jobs og kandidater kan matches.

2017

Company Search udvikles og gøres tilgængelig for kandidater

Med Company Search kan kandidater søge informationer om virksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Finland ud fra bådevirksomhedsnavn, branche samt geografi.

2018

Evi Trivselsmåling lanceres som internt og eksternt værktøj

Den digtiale trivselsmåling Evi måler arbejdspladsens trivsel og risiko for stress. Derudover giver Evi viden og værktøjer, der støtter både ledere, HR og medarbejdere. Den øger muligheden for dialog om udfordringer på arbejdspladsen og former en kultur, der fokuserer på handling.

2019

AS3 FOCUS går i luften

AS3 lancerer AS3 FOCUS, som er en fælles og kombineret CRM og ERP-løsning for alle AS3's business units. Den erstatter individuelt udviklede løsninger for A2B, AS3 BTB og AS3 Employment og giver AS3 en fremtidssikret platform at arbejde ud fra.

2019

AS3 fejrer 30 års jubilæum

Over 500 medarbejdere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland samles og fejrer AS3's 30 års jubilæum.

2020

Level-Up digital coaching-platform lanceres

Via coachingplatformen LevelUp kan alle medarbejdere og ledere få gavn af professionel 1-1 coaching. Den digitale coachingplatform LevelUp er en skalérbar løsning, der sikrer, at virksomheder arbejder systematisk og forretningsorienteret med at fastholde og udvikle medarbejdere på alle niveauer.

2020

Datadrevet rådgivning

AS3 introducerer datadrevet tværfaglig rådgivning af sygemeldte, som via værdifulde data-indsigter har været med at bringe endnu flere sygemeldte borgere tilbage i arbejde.

2021

AS3 opkøber IML - Institut for medskapende ledelse

IML har gennem 20 år etableret sig som en af de mest anerkendte virksomheder inden for udvikling af organisationer og ledelse i Norge. IML har blandt andet udviklet sit eget 360-graders ledelsesudviklingsværktøj og samarbejder med operatører i Norge og globalt.

2021

AS3 opkøber Dansk Erhvervspsykologi

I en årrække har Dansk Erhvervspsykologi og AS3 samarbejdet om psykologydelser og krisehåndtering i større forandringsprocesser. Dansk Erhvervspsykologi er etableret for mere end 25 år siden af og består af de to brands: Dansk Erhvervspsykologi og Dansk Krisekorps.

2021

Allan Gross-Nielsen udgiver 'Det Tydelige Lederskab

Stifter og direktør i AS3, Allan, udgiver bogen 'Det Tydelige Lederskab'. I bogen beskriver Allan sine holdninger til ledelse: "Bogen er ikke er en generel bog om ledelse. Det er en bog om ledelse i AS3. Det er en bog, der kommer fra hjertet og forhåbentligt er formuleret med hovedet."

2022

Lancering af CV Tool i AS3 Portalen

AS3 fortsætte den digitale udvikling og lancerer CV Tool som nyt værktøj i AS3 Portalen. CV Tool er et unikt digitalt værktøj til udarbejdelse af CV'er. Kandidater får skræddersyede skabeloner til CV med mulighed for at arbejde videre og tilpasse til eget formål i Word.

2022

Allan Gross-Nielsen udgiver intern bog til medarbejdere

Stifter og direktør i AS3, Allan, udgiver bogen Core Commitment internt i AS3. Bogen beskriver, hvilken arbejdsplads Allan ønsker, AS3 skal være. Hovedbudskabet er: You don't need to be perfect - be commited!"