AS3s historie

1989

Virksomheden grundlægges

Allan Gross-Nielsen og Søren Christiansen grundlægger JobPartner, der er grundlaget for AS3 koncernen. Idéen var fra starten at støtte og rådgive mennesker og organisationer i forbindelse med jobskifte og opsigelser.

1997

Et værdibaseret rådgivningsfirma

JobPartner skifter navn til AS/3 og definerer sig som et værdibaseret rådgivningsfirma der yder støtte i forbindelse med jobmæssige forandringer - Job Transition Management. Det er også i 1997 det første AS/3 Center åbner.

1997

Første Employment-center åbner

AS/3 etablerer det første Employment-center i samarbejde med Arbejdsformidlingen.

1999

Bogen "En værdig opsigelse" udkommer

AS/3 udgiver bogen ”En værdig opsigelse”, der bliver den første i en lang række bogudgivelser, der dokumenterer vores faglighed. Den er i dag udkommet på svensk, norsk, finsk og engelsk i 20.000 eksemplarer.

2000

AS/3 åbner i Sverige

AS/3 ser et behov for rådgivning om Job Transition Management på det svenske marked og åbner derfor AS/3 Svenska med kontorer i Stockholm og Göteborg.

2001

A2B bliver grundlagt

Med den grundidé at tilbyde opkvalificering af ledige, der står langt fra arbejdsmarkedet, etablerer vi A2B, der kan give en mere håndholdt støtte til ledige med ekstra behov.

2001

AS/3 kåres som Gazelle-vinder

Børsen kårer hvert år årets Gazelle-virksomheder, der karakteriseres ved at ligge helt i toppen af dansk erhvervslivs vækstelite. I 2001 tildeles AS/3 for første gang Gazelleprisen som vinder i Region Østjylland.

2001

AS3 åbner i Norge

AS/3 fortsætter med at udvide sine aktiviteter i Norden og etablerer datterselskabet AS/3 Norge med base i Oslo.

2004

Nyt navn og ny organisation

AS/3 ændrer navn til AS3 Companies, der som koncern danner rammen om en række specialiserede AS3-selskaber i Norden.

2004

AS3 åbner i Finland

AS/3 etablerer sig på det finske marked med datterselskabet AS3 Finland med hovedkontor i Helsinki.

2005

Ekspertise indenfor trivselsledelse

AS3 køber Work4Health og integrerer deres sundhedsydelser med AS3’s eget stresshåndterings-koncept. AS3 Work&Care etableres med speciale i trivselsledelse og rådgivning om stress og sygefravær.

2006

Mentorer sikrer god start i virksomheden

AS3 Companies opkøber Mentor Company, der er specialiseret i uddannelse af mentorer og implementering af mentorprogrammer i erhvervslivet samt i uddannelsessystemet.

2008

Systematisk fokus på arbejdsmiljøet

Som den første virksomhed i branchen bliver AS3 Companies arbejdsmiljøcertificeret og får tildelt arbejdstilsynets grønne smiley med krone, der er den højeste udmærkelse for at arbejde systematisk med arbejdsmiljøet.

2008

A2B kåres som Gazelle-vinder

Børsen kårer A2B som årets Gazellevirksomhed.

2009

Akkrediteret coaching uddannelse

AS3 fejrer 20-års jubilæum og lancerer en ny intern Transition Coach uddannelse, som er den første coachinguddannelse i Norden, der er akkrediteret af European Mentoring and Coaching Council.

2011

1.200 timers transitions-studier

AS3 Companies lancerer en ny transitionsforståelse og begrebsapparat i forbindelse med ledelse af transitioner. De første rådgivere afslutter vores Transition Coach-uddannelse efter mere end 1.200 timers studier.

2011

Den nye sprogskole

AS3-forretningsenheden A2B lancerer et banebrydende sprogskolekoncept, der tilbyder arbejdsmarkedsrettet sprogundervisning til flygtninge / indvandrere for hurtigst muligt at gøre dem selvforsørgende.

2012

Globalt samarbejde

AS3 har siden 80’erne støttet kunder og kandidater internationalt gennem forskellige samarbejder. I 2012 blev AS3 igen global samarbejdsarbejdspartner til Lee Hecht Harrison.

2014

25 års jubilæum og stærk digital tilstedeværelse

AS3 Companies fejer 25-års jubilæum og lancerer AS3 Portalen, der er et online transitionsunivers med en lang række ressourcer og undervisningsmaterialer til brug og til inspiration for de mennesker, vi har i rådgivning.

2015

Fra AS3 Companies til AS3

AS3 Companies skifter navn til AS3.