AS3 er en værdibaseret virksomhed; vi ønsker at agere forretningsorienteret, ordentligt og langsigtet. Det betyder blandt andet, at vi tager ansvar og gerne gør mere, end der forventes af os, når vi løser vores opgaver.

"Jeg føler mig privilegeret over at være en del af AS3, fordi arbejdet giver så meget mening. Vi bidrager ikke alene til samfundet, men også til de over 35.000 mennesker, vi rådgiver årligt. Vi gør en forskel for rigtig mange mennesker og dermed også for mange familier." Allan Gross-Nielsen, AS3's CEO og medstifter

15 hurtige om AS3

Hvem stiftede AS3? Hvad er historien bag navnet? Og hvor mange er ansat i AS3? Se svarene og lær endnu mere om AS3.

Fakta om As3

Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål i forbindelse med at søge job hos AS3.

FAQ

Mød vores medarbejdere

”AS3 er en fantastisk virksomhed, hvor jeg får mulighed for at sætte mine kompetencer i spil i virkelig mange sammenhænge.”

AS3's medarbejdere

Vores værdier og vision

Vi er der for den enkelte kunde i rådgivning. Vi er der også internt for hinanden i AS3. Vi er nærværende – på den måde gør vi en forskel.

AS3's grundlag

Kontakt os


Har du spørgsmål til en opslået stilling, freelancesamarbejde eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam på rekruttering@as3.dk eller ringe til vores reception på 8210 0000.