Job i as3 En fremtid i AS3?

Karrieremuligheder i AS3


Foretrækker du selvstændige arbejdsbetingelser, hvor personligt ansvar, sund fornuft, en god tone og individuelle hensyn er væsentlige faktorer? Så er du måske den næste, vi kan byde velkommen i AS3.


Som en del af AS3 får du et imødekommende og trygt arbejdsmiljø, fagligt kompetente kolleger, og bliver en del af en arbejdsplads, der tager faglighed, trivsel, ansvarlighed og CSR alvorligt.

Aktuelle jobmuligheder

Er du på udkig efter din næste karrieremulighed? Og vil du være med til at præge udviklingen i en af Danmarks første og førende virksomheder inden for Workforce Transformation?
Du kan læse
mere om vores rekrutteringsproces her.

se aktuelle stillinger

Freelance samarbejde

Driver du egen virksomhed, og ønsker du at finde din næste samarbejdsmulighed? I AS3 har vi en mange freelancere tilknyttet, og vi søger løbende flere til at samarbejde med os på tværs af vores arbejdsområder.
Du kan læse om vores freelance rekrutteringsproces her.

Se aktuelle freelance stillinger

Søg uopfordret


I AS3 bruger vi aktivt uopfordrede ansøgninger, både til faste stillinger og freelance samarbejde. Finder vi et match mellem en stilling og din profil og geografi, kontakter vi dig. 

Læs om vores uopforede stillinger og søg nedenfor.

Se uopfordrede stillinger

Jobagent

Har vi ikke en ledig stilling, der passer til dig? Tilmed dig vores jobagent og få direkte besked, når vi har en relevant jobåbning.

tilmeld dig her