FAQ Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se et overblik over de spørgsmål, man som ansøger typisk kan have, når man søger en stilling hos AS3.

Finder du ikke svar på dine spørgsmål, kan du altid skrive til rekruttering@as3.dk

ANSØGNINGSPROCESSEN

Hvor skal jeg sende min ansøgning hen?
Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Find den relevante annonce, tryk på ”Søg jobbet” nederst på siden, og følg anvisningerne herefter.

Hvor meget skal jeg sende med, når jeg søger?
Vi vil meget gerne modtage dit CV og en kort motiveret ansøgning. Hvis der er behov for andet fx eksamensbevis, fremgår det af annoncen.

Har I modtaget min ansøgning?
Du modtager en bekræftelse på mail, når du sender en ansøgning via vores rekrutteringssystem. Har du ikke fået denne bekræftelse, bør du tjekke i dit spam-filter, om den er havnet der.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på rekruttering@as3.dk, hvis du er usikker på, om vi har modtaget din ansøgning.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil komme i betragtning til flere stillinger?
Vi kigger altid på, hvor vi umiddelbart vurderer, at vores ansøgere passer bedst ind i AS3. Vi vil dog gerne have, at du søger de enkelte stillinger, som du har interesse i.
Det gælder både for opslåede og uopfordrede stillinger.

FREELANCESAMARBEJDE

Hvad skal være opfyldt for, at jeg kan blive freelancer hos jer?
For at du kan blive freelancer i AS3, skal du være selvstændig forretningsdrivende med eget CVR-nr. Opgaverne hos AS3 skal ses som et supplement til den forretning, du i forvejen driver.

Hvor meget arbejder man som freelancer hos jer?
Timeantallet vil typisk være varierende, men det vil ofte være omkring 1-3 dage ugentligt, afhængigt af stillingen.

OPSLÅEDE STILLINGER

Jeg har tidligere sendt en uopfordret ansøgning – nu er der en ledig stilling, jeg gerne vil søge. Hvad gør jeg?
I AS3 modtager vi rigtig gerne uopfordrede ansøgninger, og vi benytter dem aktivt. Men for at du kan være sikker på at komme i betragtning til en opslået stilling, skal du sende en ny ansøgning og CV.

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg ser jeres annoncer?
Du kan tilmelde dig vores jobagent, hvor du modtager en mail, når vi slår nye stillinger op. Derudover vil vi opfordre dig til at følge AS3s sider på LinkedIn og Facebook, hvor du også kan følge med i vores job- og samarbejdsmuligheder.

Bliver alle stillinger slået op?
De fleste stillinger bliver publiceret. Men i nogle tilfælde finder vi vores kommende medarbejdere eller freelancere af andre veje, eksempelvis iblandt dem der har søgt uopfordret eller tidligere har været i proces – og i de tilfælde vil stillingen ikke altid blive publiceret.

UOPFORDREDE STILLINGER

Hvilke muligheder har jeg for at søge uopfordret?
I AS3 modtager vi rigtig gerne uopfordrede ansøgninger, og vi benytter dem aktivt. Her kan du se de stillinger, vi typisk rekrutterer til: Uopfordrede stillinger.
Er der ingen af ovenstående annoncer, der matcher din profil, kan du søge via: Administrative stillinger.

Jeg har søgt uopfordret – hvornår hører jeg fra jer?
Du modtager en bekræftelse på, at vi har modtaget din uopfordrede ansøgning. Derefter hører du først fra os, hvis der dukker en relevant mulighed op, der matcher din profil og geografi.
Har du spørgsmål vedrørende processen, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på rekruttering@as3.dk.

GDPR

Tager I referencer?
Ja, som en del af rekrutteringsprocessen indhenter vi nogle gange referencer hos tidligere arbejdsgivere - dog aldrig uden, at du først har givet samtykke til det.

Hvor længe opbevarer I mine data, og er de sikre og fortrolige hos jer?
Når du søger job hos AS3, giver du samtykke til, at vi må behandle og opbevare dine data i op til fire måneder. Herefter får du mulighed for at give samtykke til, at vi må beholde dit materiale i yderligere tre måneder. Som ansøger kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Vi behandler altid ansøgningsmateriale fortroligt, og det er kun de medarbejdere i AS3, som er involveret i den konkrete rekrutteringsproces, der får adgang til dit ansøgningsmateriale.