verdensomspændende dækning AS3's internationale samarbejde

Nordisk virksomhed - Global rækkevidde

AS3 sigter efter at være ledende i Norden inden for Job Transition Management og outplacement. Med flere end 60 kontorer er vi repræsenteret lokalt i de større byer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Udenfor Norden indgår AS3 i et globalt partnerskab med LHH (LHH), som er specialiseret indenfor samme fagområde som AS3. LHH er repræsenteret i over 60 lande med flere end 300 kontorer og er dermed verdens største Career Transition virksomhed.

LHH har mere end 40 års erfaring i at støtte mennesker i at håndtere jobmæssige forandringer og med at forbedre individuel job performance.

Gensidig faglig respekt

Det globale partnerskab mellem AS3 og LHH er indgået på baggrund af gensidig respekt for hinandens faglighed og menneskesyn.

Både værdierne og tilgangen til at støtte mennesker ligger meget tæt op ad hinanden i de to organisationer, hvilket gør os i stand til at henvise kunder og kandidater til hinanden med lokal forankret ekspertise for øje, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten i rådgivningen.

Vil du vide mere?

Har du brug for at vide mere om vores internationale muligheder, er du velkommen til at kontakte din AS3-kontakt, eller den internationale afdeling ved Jens Daa Hankert direkte på jdh@as3.dk.