Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2020

Målret din ansøgning og CV til et job i AS3

AS3 er lige nu inde i en vækstfase, der betyder at stort set alle vores forretningsenheder rekrutterer nye kollegaer.

I AS3’s HR-afdeling, Talent, Learning & Culture, arbejder vi årligt med at besætte mere end 150 stillinger. Det gør vi ved hjælp af forskellige metoder:

  • Søgninger i indkomne uopfordrede ansøgninger
  • Søgninger i andre cv-databaser (LinkedIn, Jobindex mv.)
  • Jobopslag på vores hjemmeside, LinkedIn og andre eksterne medier
  • Netværk

Hvis du søger uopfordret hos os, så gemmer vi din ansøgning i vores database i 6 måneder. De uopfordrede ansøgninger er et vigtigt værktøj for os, når vi søger en ny medarbejder. Og faktisk ansætter vi i gennemsnit én medarbejder om måneden på baggrund af en uopfordret ansøgning. Hvis du overvejer at søge uopfordret hos os kan du her læse et par tips til, hvordan du kan gribe det an.

Når vi søger i CV databaser og på Linkedin er vores søgeresultat afhængigt af, hvor godt din profil er optimeret. Der findes mange guides og tips til f.eks. den gode Linkedin profil. Noget af det der er vigtigt i vores søgning er at de rigtige søgeord er inkluderet i din profil. Så hvis du f.eks. kunne være interesseret i at profilere dig til en stilling som sprogkonsulent i vores forretningsenhed A2B, så kunne det være en idé at gennemlæse stillingsopslag fra stillinger som denne og inkludere udvalgte, gode søgeord fra jobopslaget i din profil. Det kan være i din overskrift, beskrivelse eller kompetencer.

Til nogle stillinger er det en kombination af alle ovenstående metoder, og til andre er det udvalgte – eksempelvis kun en søgning i uopfordrede ansøgninger. Nedefor har vi nogle tips til dig, der ønsker at øge dine chancer for at blive en del af vores spændende virksomhed. Allerførst helt overordnet:

  1. Følg med i ledige stillinger: Tilmeld dig vores jobagent og/eller følg AS3 på LinkedIn
  2. Søg en ledig stilling eller læg en uopfordret ansøgning ind via AS3.dk/karriere
  3. Sørg for at have en opdateret LinkedIn-profil

Vi oplever en stadig stigende interesse for de job, vi opslår. Din ansøgning, dit CV og din LinkedIn-profil er vores mulighed for at vurdere, om vi skal invitere dig til samtale. For at hjælpe dig på vej, vil du løbende modtage gode råd, via vores Linkedin eller Facebook side til, hvad du bør have i tankerne, når du søger job hos AS3.