Vores arbejdsplads Ansvarlighed og CSR

 

Vi gør os umage for at leve op til de forventninger, der er til en social og samfundsansvarlig virksomhed – Corporate Social Responsibility. Det er derfor naturligt for os at oversætte CSR til samfundsmæssigt ansvar.

Vi er en værdibaseret virksomhed, som ønsker at agere forretningsorienteret, ordentligt og langsigtet. Det betyder blandt andet, at vi tager ansvar og gerne gør mere, end der forventes af os, når vi løser vores opgaver i det daglige.

Vi arbejder altid med respekt og interesse for kunder, kandidater og medarbejdere samt det omkringliggende samfund, og vi har øje for, hvordan vores måde at drive forretning på indvirker på samfundet. Vi ser vores arbejde med at støtte mennesker som et vigtigt bidrag til både det enkelte individ og til samfundet.

Ansvarlighedskodeks

Vi ønsker at tage et særligt ansvar og har i AS3s Code of Conduct formuleret præcist, hvad vi forventer af os selv. Code of Conduct omfatter fire hovedområder: Menneskerettigheder, miljø, lovgivning og rummelighed.
læs mere om Code of conduct

Et samfundsansvar

AS3 er tilsluttet de Forenede Nationers Global Compact, som er verdens største frivillige netværk for virksomheder og organisationer, der ønsker aktivt at formalisere deres samfundsansvar.
Læs mere om Global compact
30000

kandidater rådgiver vi i de Nordiske lande årligt. I langt de fleste af tilfældene har vi enten støttet det enkelte individ i at komme ud af de nationale beskæftigelsesindsatser og offentlig forsørgelse, eller i at undgå at komme ind i dem.