Vores arbejdsplads Hvad tilbyder vi?

I AS3 tager vi faglighed, trivsel, ansvarlighed og CSR alvorligt. Bliv klogere på hvilken arbejdsplads vi er og gerne vil være, og hvordan det er at være en del af en virksomhed, hvis overordnede mål er at støtte mennesker i forandring.

Løbende udvikling

Det er vigtigt for os at fastholde vores kompetente medarbejdere, og vi tror på, at den bedste vej til fastholdelse er personlig og faglig udvikling. Læs mere om medarbejderudvikling her.

Et godt arbejdsmiljø

I AS3 arbejder vi aktivt med vores arbejdsmiljøpolitik for at sikre, at vi har et godt arbejdsmiljø. Læs mere om, hvordan vi opfatter et godt arbejdsmiljø.
Trivsel og arbejdsmiljø

Vi gør gerne mere end forventet

AS3 er en værdibaseret virksomhed. Vi ønsker at agere forretningsorienteret, ordentligt og langsigtet. Det betyder blandt andet, at vi tager ansvar og gerne gør mere, end der forventes af os, når vi løser vores opgaver.

læs om ansvarlighed og csr i as3

Faglig sparring

I AS3 bliver du bliver en del af et stærkt fagligt netværk, hvor du altid har mulighed for at få sparring fra professionelle og ambitiøse kolleger i blandt andet faglige teams. Du bliver også en del af vores digitale læringsplatform, hvor vi løbende deler relevant viden.

15 hurtige om AS3

Hvad er historien om navnet? Hvor mange er ansat i AS3? Og hvor mange kontorer har vi? Se svarene og lær endnu mere om AS3.
Facts om AS3