Job i AS3 Ledige stillinger

Er du den næste, vi skal byde velkommen i AS3?

Det er vores ambition at give alle, der søger job i AS3 en professionel behandling. For at det bedst kan lade sig gøre, beder vi dig sende din ansøgning via vores hjemmeside. På den måde sikrer du dig, at du kommer i betragtning, og vi har samtidig sikkerhed for, at vi fra starten får alle de nødvendige oplysninger for at kunne vurdere din profil.

Har vi ingen ledige stillinger i øjeblikket, eller finder du ikke en ledig stilling, der matcher din profil i listen herunder, er du velkommen til at søge uopfordret ved at klikke på boksen "søg uopfordret" her på siden.

Du kan løbende følge med i, hvad vi har af stillinger ved at oprette en jobagent eller ved at følge os på LinkedIn, hvor vi også slår vores ledige stillinger op og informerer om nyheder i AS3.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet rekruttering@as3.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se ledige stillinger

Søg uopfordret

I AS3 modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Når vi har jobåbninger, søger vi efter et match mellem de uopfordrede ansøgninger og de konkrete opgaver hos os. Finder vi et match til dig via søgningen, kontakter vi dig. Vi har mulighed for at opbevare din ansøgning i op til fire måneder.

Søg uopfordret

Freelance-samarbejde?

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan vi også tilbyde samarbejde på freelance-basis. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde og se ledige freelance-stillinger her.


Freelancer i AS3