Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Job I AS3 FAQ i ansøgningsprocessen

Hvor skal jeg sende min ansøgning hen?

Vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Find det relevante stillingsopslag og tryk på ”søg job” nederst på siden. Følg anvisningerne herefter.

Har I modtaget min ansøgning?

Alle ansøgere, der søger via vores hjemmeside modtager en bekræftelse pr. e-mail om, at vi har modtaget ansøgningen. Har du ikke modtaget denne bekræftelse, bør du tjekke i dit spam-filter, om den skulle ligge der. Gør den ikke det, og har du ikke hørt fra os, så kontakt os gerne på ansogninger@as3.dk, så vi kan sikre, at din ansøgning kommer i rette hænder.

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg ser jeres stillingsopslag?

Vi slår de fleste stillinger op på vores hjemmeside og på vores LinkedIn-side. Ved at følge AS3 på Linkedin, får du besked om ledige stillinger. Du kan desuden tilmelde dig vores jobagent, hvor du får direkte besked om ledige stillinger.

Bliver alle stillinger slået op?

Ikke alle stillinger annonceres offentligt. Nogle stillinger besættes med ansøgere, som har sendt uopfordrede ansøgninger til os. Vi kontakter dermed en række kandidater, som indkaldes til samtaler. Er der tale om en opslået stilling, vil vi ligeledes gennemse de modtagne uopfordrede ansøgere. Da der er tale om søgninger, kan det ske, at vi ikke finder din ansøgning, selvom du har en relevant profil til jobbet. Derfor opfordrer vi dig til at holde øje med vores stillingsannoncer.

Hvad hvis der ikke er nogle stillinger, der passer til mig?

Hvis der ikke er en opslået stilling, der matcher din profil, kan du kigge i vores uopfordrede opslag. Finder du heller ikke her en kategori, der matcher dine ønsker, er der stor sandsynlighed for, at vi ikke pt. har åbninger, der matcher dine kompetencer. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere.  

Jeg har søgt uopfordret – hvornår hører jeg fra jer?

Efter du har modtaget en bekræftelse, hører du kun fra os, hvis der dukker en mulighed op inden for 6 måneder. Hører du ikke fra os, er det altså ikke et udtryk for manglende interesse. Det betyder blot, at vi ikke har ledige stillinger, der matcher din profil eller geografi. Vi beder dig derfor venligst væbne dig med tålmodighed. Vi gemmer jf. lovgivningen dine data i seks måneder, hvorefter de slettes fra vores system. Du er efter de seks måneder velkommen til at registrere dig igen, hvis du fortsat er interesseret.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil søge flere jobs?

Vi kigger altid på, hvor vi umiddelbart vurderer, at vores ansøgere passer bedst ind i AS3. Vi vil dog gerne have, at du søger de enkelte stillinger, som du har interesse i.

Jeg har tidligere sendt en uopfordret ansøgning – nu er der en stilling, jeg gerne vil søge. Hvad gør jeg?

Du må meget gerne kontakte rekrutteringsteamet, så hjælper vi dig videre.

Hvordan vil I helst modtage min ansøgning/CV, og hvor meget skal jeg sende med, når jeg søger?

Vi modtager din ansøgning via linket i bunden af det relevante stillingsopslag. Vi vil meget gerne modtage dit cv og en kort motiveret ansøgning samt eventuelt eksamensbevis. Allerhelst som pdf - alternativt som Word-filer.

Hvem kan jeg kontakte?

I vores jobannoncer fremgår en kontaktperson, der kan give yderligere oplysninger om det konkrete job. Er du i tvivl om jobbets indhold, eller kravene til dine kompetencer, er du velkommen til at kontakte os og få yderligere information. Du kan desuden kontakte os på ansogninger@as3.dk, og vi vil herefter ringe dig op. Noter gerne, hvis henvendelsen drejer sig om en bestemt stilling

Tager i referencer?

Ja, som en del af rekrutteringsprocessen indhenter vi referencer hos dine tidligere arbejdsgivere. Dog aldrig uden du først har givet din udtrykkelige accept.

Hvor længe opbevarer I mine data, og er de sikre og fortrolige hos jer?

Kun de medarbejdere i AS3, som er involveret i den konkrete rekrutteringsproces, får adgang til din ansøgning, så du er sikret fuld diskretion.

Når du søger job hos AS3, giver du automatisk samtykke til, at vi behandler og opbevarer dine data i op til seks måneder. Når en rekruttering er afsluttet, sletter vi dog dine data, såfremt du ikke har hørt andet. Som ansøger har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling og opbevaring af oplysninger i forbindelse med din deltagelse i et rekrutteringsforløb. Du bedes i så fald henvende dig til AS3. AS3s behandlings- og opbevaringspolitik sikrer såvel en høj sikkerhedsmæssig som etisk standard og er udarbejdet i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger og persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) og persondataforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016), når denne får virkning, om behandling af personoplysninger.

Har I praktikanter og studentermedhjælpere?

Hos AS3 har vi praktikanter og studentermedhjælpere i en række afdelinger på vores hovedkontor, eksempelvis inden for HR, marketing og kommunikation. Gensidig adgang til ny viden, erfaringsudveksling og nye perspektiver på praksis og teori, oplever vi som værdifuldt for både os og den studerende. Såfremt vi søger praktikanter eller studentermedhjælpere, vil det fremgå under ”ledige stillinger”.

Kan man skrive projekt i samarbejde med AS3?

Hos AS3 finder vi det vigtigt at skabe gode relationer til uddannelsesmiljøet. Vi stiller os derfor gerne til rådighed i forbindelse med bachelor- og specialeopgaver og opfatter et samarbejde som givtigt og lærerigt for begge parter. Er der åbninger i forhold til projektsamarbejde, vil projektet være opslået under "ledige stillinger", hvor du kan uddybe din problemformulering og hvad du forventer, vi kan bidrage med.