Job i AS3 En fremtid i AS3?

Lægger du vægt på høj faglighed, gode relationer og et godt arbejdsmiljø? Og kan du oprigtigt identificere dig med værdierne ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet?

Så er du måske den næste, vi skal byde velkommen i AS3.

Ovenfor kan du se de aktuelle ledige stillinger i AS3. Det er vores ambition at give alle, der søger job i AS3 en professionel behandling. For at det bedst kan lade sig gøre, beder vi dig sende din ansøgning via vores hjemmeside. På den måde sikrer du dig, at du kommer i betragtning, og vi har samtidig sikkerhed for, at vi fra starten får alle de nødvendige oplysninger for at kunne vurdere din profil.

Har vi ingen ledige stillinger i øjeblikket, eller finder du ikke en ledig stilling, der matcher din profil, er du velkommen til at søge uopfordret. Du kan se vores uopfordrede stillinger her.

Du kan løbende følge med i, hvad vi har af stillinger ved at oprette en jobagent eller ved at følge os på LinkedIn, hvor vi også slår job op og informerer om nyheder i AS3.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på rekruttering@as3.dk

Søg uopfordret

I AS3 modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Når vi har jobåbninger, søger vi efter et match mellem de uopfordrede ansøgninger og de konkrete opgaver hos os. Finder vi et match til dig via søgningen, kontakter vi dig. Vi har mulighed for at opbevare din ansøgning i op til seks måneder.

UOPFORDREDE STILLINGER

Freelance samarbejde

Er du selvstændig erhvervsdrivende, kan vi tilbyde samarbejde på freelance-basis. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde og se ledige freelance-stillinger her.

FREELANCE MULIGHEDER I AS3

Jobagent

Med vores jobagent kan du følge med i ledige stillinger i AS3. Notér din mail-adresse herunder og få direkte besked, når vi har jobåbninger.

Jobagent - tilmeld dig her

Mulighederne i AS3

AS3 er opdelt i en række specialiserede forretningsenheder. Herunder kan du læse om de enkelte forretningsenheder medarbejderprofiler.

JOBMULIGHEDER I AS3

Hvad tilbyder vi?

Du vil trives hos os, hvis du foretrækker selvstændige arbejdsbetingelser, hvor personligt ansvar, sund fornuft, god tone og individuelle hensyn er væsentlige faktorer.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en bred vifte af muligheder og fagligt kompetente kolleger - en arbejdsplads der tager faglighed, trivsel, ansvarlighed og CSR alvorligt. Læs mere om hvilken arbejdsplads, vi er og gerne vil være her.

Introduktion, certificering og uddannelse

Vi har tradition for at værne om og udvikle vores faglighed, fordi vi ved, at det hjælper os til at skabe de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at du fra starten er godt klædt på. Læs her mere om introduktion, certificering og uddannelse i AS3.

FAQ

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål til ansøgningsprocessen.

FAQ

Er du den næste, vi skal byde velkommen i AS3? Få et indblik i rekrutteringsprocessen herunder: