Job i AS3 En fremtid i AS3?

Ledige stillinger

Lægger du vægt på høj faglighed, gode relationer og et godt arbejdsmiljø? Og kan du identificere dig med værdierne ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet? Så er du måske den næste, vi skal byde velkommen i AS3.

Det er vores ambition at give alle, der søger job i AS3 en professionel behandling. For at det bedst kan lade sig gøre, beder vi dig sende din ansøgning via vores hjemmeside. På den måde sikrer du dig, at du kommer i betragtning, og vi sikrer samtidig, at vi fra starten får alle de nødvendige oplysninger for at kunne vurdere din profil.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på rekruttering@as3.dk.

Se ledige stillinger

Søg uopfordret

I AS3 modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Når vi har jobåbninger, søger vi blandt de uopfordrede ansøgninger efter et match med de konkrete opgaver.

Vi opfordrer dig dog altid til at holde øje med vores opslåede stillinger og søge, hvis du finder en relevant stilling.

 

 

 

 

se stillingsprofiler og søg uopfordret her

Freelance samarbejde

Er du selvstændig erhvervsdrivende? AS3 tilbyder samarbejde på freelance-basis, som du kan læse mere om her, hvor du også kan se aktuelle ledige freelance-stillinger.

 

 

 

 

FREELANCE MULIGHEDER I AS3

Jobagent

Med vores jobagent kan du følge med i ledige stillinger i AS3. Notér din mail-adresse herunder og få direkte besked, når vi har jobåbninger.

Jobagent - tilmeld dig her

Muligheder i AS3

AS3 er opdelt i en række specialiserede forretningsenheder. Herunder kan du læse om de enkelte forretningsenheder medarbejderprofiler.

JOBMULIGHEDER I AS3

Hvad tilbyder vi?

Foretrækker du selvstændige arbejdsbetingelser, hvor personligt ansvar, sund fornuft, god tone og individuelle hensyn er væsentlige faktorer? Så vil du trives hos os.

Vi tilbyder en arbejdsplads med en bred vifte af muligheder og fagligt kompetente kolleger - en arbejdsplads der tager faglighed, trivsel, ansvarlighed og CSR alvorligt. Læs mere om hvilken arbejdsplads vi er og gerne vil være.

Introduktion, certificering og uddannelse

Vi har tradition for at værne om og udvikle vores faglighed, fordi vi ved, at det hjælper os til at skabe de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at du fra starten er godt klædt på. Læs mere om introduktion, certificering og uddannelse i AS3.

FAQ

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål til ansøgningsprocessen.

FAQ

Er du den næste, vi skal byde velkommen i AS3? 

Vi ved, det kræver tid og ressourcer at søge job, og derfor ligger vi også vægt på at kunne give et professionelt rekrutteringsforløb. Vi har lavet en oversigt, der giver dig indblik i, hvordan vores rekrutteringsproces kan se ud.