Freelance-stillinger i AS3 Søg uopfordret

I AS3 modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger - og vi benytter dem aktivt. Efter du har modtaget en bekræftelse, hører du kun fra os, hvis der dukker en mulighed op inden for 6 måneder. Når vi har freelance-åbninger, søger vi efter et match mellem de uopfordrede ansøgninger og de konkrete opgaver hos os. Finder vi et match til dig via søgningen, kontakter vi dig. Hører du ikke fra os, er det altså ikke et udtryk for manglende interesse. Det betyder blot, at vi ikke har ledige stillinger, der matcher din profil eller geografi. Vi beder dig derfor venligst væbne dig med tålmodighed.

Da der er tale om søgninger, kan det ske, at vi ikke finder din ansøgning, selvom du har en relevant profil til jobbet. Derfor opfordrer vi dig til at holde øje med vores stillingsannoncer, at følge os på LinkedIn eller at tilmelde dig vores jobagent, hvor du får direkte besked om ledige stillinger.

Vi gemmer dine data i op til fire måneder, hvorefter de slettes fra vores system. Du er altid velkommen til at registrere dig igen, hvis du fortsat er interesseret.

søg uopfordret

Få besked om ledige stillinger

Følg med i hvilke ledige stillinger, der er i AS3. Indtast din mail-adresse herunder og få besked, når vi har en jobåbning.

Tilmeld dig