Freelancer i AS3 Ledige freelance-stillinger

Det er vores ambition at give alle, der søger i AS3, en professionel behandling. For at det bedst kan lade sig gøre, beder vi dig sende din ansøgning via vores hjemmeside. På den måde sikrer du dig, at du kommer i betragtning, og vi har samtidig sikkerhed for, at vi fra starten får alle de nødvendige oplysninger for at kunne vurdere din profil.

Du kan løbende følge med i, hvad vi har af stillinger ved at oprette en jobagent eller ved at følge os på LinkedIn, hvor vi også opslår job og informerer om nyheder i AS3.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på rekruttering@as3.dk.

Fandt du ingen ledige freelance-stillinger indenfor dit område, kan du nedenfor søge uopfordret eller se vores ledige faste stillinger i AS3.

se ledige freelance-stillinger

Søg uopfordret

I AS3 modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Når vi har jobåbninger, søger vi efter et match mellem de uopfordrede ansøgninger og de konkrete opgaver hos os. Finder vi et match til dig via søgningen, kontakter vi dig. Vi har mulighed for at opbevare din ansøgning i op til seks måneder.
Søg uopfordret

Ledige stillinger i AS3

Ønsker du ansættelse i AS3, kan du herunder læse om, hvad vi kan tilbyde. Du kan også se og søge vores ledige stillinger.
Job i AS3