Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Freelancer i AS3 Ledige freelance-stillinger

Herunder kan du se aktuelle ledige freelance-stillinger i AS3. Det er vores ambition at give alle, der søger i AS3, en professionel behandling. For at det bedst kan lade sig gøre, beder vi dig sende din ansøgning via vores hjemmeside. På den måde sikrer du dig, at du kommer i betragtning, og vi har samtidig sikkerhed for, at vi fra starten får alle de nødvendige oplysninger for at kunne vurdere din profil.

Har vi ingen ledige stillinger i øjeblikket, eller finder du ikke en ledig stilling, der matcher din profil i listen herunder, er du velkommen til at søge en af vores uopfordrede stillinger.

Du kan løbende følge med i, hvad vi har af stillinger ved at oprette en jobagent eller ved at følge os på LinkedIn, hvor vi også opslår job og informerer om nyheder i AS3.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsteamet på ansogninger@as3.dk.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Fandt du ingen ledige freelance-stillinger indenfor dit område, kan du nedenfor se ledige faste stillinger i AS3 samt søge uopfordret.

Søg uopfordret

I AS3 modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger. Når vi har jobåbninger, søger vi efter et match mellem de uopfordrede ansøgninger og de konkrete opgaver hos os. Finder vi et match til dig via søgningen, kontakter vi dig. Vi har mulighed for at opbevare din ansøgning i op til seks måneder.

Søg uopfordret

Ledige stillinger i AS3

Ønsker du ansættelse i AS3, kan du herunder læse om, hvad vi kan tilbyde. Du kan her også se og søge ledige stillinger.

Job i AS3