Freelancer i AS3 FAQ i ansøgningsprocessen

Hvad skal være opfyldt, for at jeg kan blive freelancer hos jer?

For at du kan blive freelancer i AS3, skal du være selvstændig forretningsdrivende med eget cvr-nr. Opgaverne hos AS3 skal ses som et supplement til din forretning. Se ledige freelance-stillinger.

Hvor skal jeg sende min ansøgning hen?

Vi modtager kun ansøgninger via vores hjemmeside. Find det relevante stillingsopslag og tryk på ”søg job” nederst på siden. Følg anvisningerne herefter.

Har I modtaget min ansøgning?

Alle ansøgere, der søger via vores hjemmeside, modtager en bekræftelse pr. e-mail om, at vi har modtaget ansøgningen. Har du ikke fået denne bekræftelse, bør du tjekke i dit spam-filter, om den skulle ligge der. Gør den ikke det, og har du ikke hørt fra os, så kontakt os gerne på rekruttering@as3.dk, så vi kan sikre, at din ansøgning kommer i rette hænder.

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg ser jeres stillingsopslag?

Vi slår de fleste stillinger op på vores hjemmeside og på vores LinkedIn-side. Du kan desuden tilmelde dig vores jobagent, hvor du får direkte besked om ledige stillinger.

Bliver alle stillinger slået op?

Ikke alle stillinger annonceres offentligt. Nogle stillinger besættes med ansøgere, som har sendt uopfordrede ansøgninger til os. Vi kontakter dermed en række kandidater, som indkaldes til samtaler. Er der tale om en opslået stilling, vil vi ligeledes gennemse uopfordrede ansøgninger. Da der er tale om søgninger, kan det ske, at vi ikke finder din ansøgning, selvom du har en relevant profil til jobbet. Derfor opfordrer vi dig til at holde øje med vores stillingsannoncer, at følge os på LinkedIn eller at tilmelde dig vores jobagent, hvor du får direkte besked om ledige stillinger.

Hvad hvis der ikke er nogle stillinger, der passer til mig?

Hvis der ikke er en opslået stilling, der matcher din profil, kan du kigge i vores uopfordrede opslag

Jeg har søgt uopfordret – hvornår hører jeg fra jer?

Efter du har modtaget en bekræftelse, hører du kun fra os, hvis der dukker en mulighed op inden for seks måneder. Hører du ikke fra os, er det ikke et udtryk for manglende interesse. Det betyder blot, at vi ikke har ledige stillinger, der matcher din profil eller geografi lige nu. Vi beder dig derfor venligst væbne dig med tålmodighed. Vi gemmer dine data i seks måneder, hvorefter de slettes fra vores system. Du er velkommen til at registrere dig igen efter de seks måneder, hvis du fortsat er interesseret.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil søge flere jobs?

Vi kigger altid på, hvor vi umiddelbart vurderer, at vores ansøgere passer bedst ind i AS3. Vi vil dog gerne have, at du søger de enkelte stillinger, som du har interesse i.

Jeg har tidligere sendt en uopfordret ansøgning – nu er der en stilling, jeg gerne vil søge. Hvad gør jeg?

Du sender en ny ansøgning og CV via det stillingsopslag, du ønsker at søge.

Hvordan vil I helst modtage min ansøgning/CV, og hvor meget skal jeg sende med, når jeg søger?

Vi modtager din ansøgning via linket i bunden af det relevante stillingsopslag. Vi vil meget gerne modtage dit CV og en kort motiveret ansøgning samt eventuelt eksamensbevis. Allerhelst som pdf - alternativt som Word-filer.

Hvem kan jeg kontakte?

I vores jobannoncer fremgår en kontaktperson, der kan give yderligere oplysninger om det konkrete job. Er du i tvivl om jobbets indhold eller kravene til dine kompetencer, er du velkommen til at kontakte os og få yderligere information. Har du øvrige spørgsmål til AS3s rekruttering, kan du desuden kontakte os på rekruttering@as3.dk eller +45 8210 0000. Gør os gerne opmærksomme på, hvad henvendelsen drejer sig om.

Tager I referencer?

Ja, som en del af rekrutteringsprocessen indhenter vi nogle gange referencer hos dine tidligere arbejdsgivere. Dog aldrig uden du først har givet din udtrykkelige accept.

Hvor længe opbevarer I mine data, og er de sikre og fortrolige hos jer?

Kun de medarbejdere i AS3, som er involveret i den konkrete rekrutteringsproces, får adgang til din ansøgning, så du er sikret fuld diskretion.

Når du søger job hos AS3, giver du automatisk samtykke til, at vi behandler og opbevarer dine data i op til seks måneder. Når en rekruttering er afsluttet, sletter vi dog dine data, såfremt du ikke har hørt andet. Som ansøger har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling og opbevaring af oplysninger i forbindelse med din deltagelse i et rekrutteringsforløb. Du bedes i så fald henvende dig til AS3. AS3s behandlings- og opbevaringspolitik sikrer såvel en høj sikkerhedsmæssig som etisk standard og er udarbejdet i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger og persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) og persondataforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016), når denne får virkning, om behandling af personoplysninger.