Freelancer i AS3 Et fremtidigt samarbejde med AS3?

Lægger du vægt på høj faglighed og gode relationer? Og kan du oprigtigt identificere dig med værdierne ordentlig, forretningsorienteret og langsigtet?

Så er du måske den næste, vi skal byde velkommen i AS3.

Hvad tilbyder vi?

AS3 opererer på et marked, hvor vi gerne løser komplekse opgaver med kort varsel. Det kræver et fleksibelt leveranceapparat, og derfor spiller freelance-samarbejde en vigtig rolle i AS3.

Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Omfanget af opgaver er varierende, og det er derfor vigtigt at se samarbejdet som et supplement til den forretning, du allerede driver.

Bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være en del af en virksomhed i vækst, hvis overordnede mål er at støtte mennesker i forandring.

Mulighederne?

AS3 er opdelt i en række specialiserede forretningsenheder. Læs mere om de enkelte forretningsenheder og om, hvilke freelance-profiler vi typisk samarbejder med i de enkelte enheder.

Freelance-muligheder i As3

Ledige freelance-stillinger

Vi har løbende brug for flere dygtige kolleger. Se her, hvilke stillinger, vi har slået op lige nu.

se vores ledige freelance-stillinger

Introduktion, certificering og uddannelse

Vi har tradition for at værne om og udvikle vores faglighed, fordi vi ved, at det hjælper os til at skabe de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at du fra starten er godt klædt på. Læs her mere om introduktion, certificering og uddannelse i AS3.

Få direkte besked om ledige stillinger

Følg med i hvilke ledige stillinger, der er i AS3. Indtast din mail-adresse herunder og få direkte besked.

tilmeld dig jobagenten

FAQ

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål til ansøgningsprocessen.

FAQ

Rekrutteringsprocessen

Hos AS3 kører vi efter en fast proces, når vi skal ansætte. Vi lægger vægt på, at vores rekrutterings-proces er professionel og grundig og varetages i et samarbejde mellem ledere og vores rekrutteringsteam. Derfor kan du som ansøger være sikker på et veltilrettelagt rekrutteringsforløb, som sikrer, at der begge veje er et godt match. Nedenfor ser du en grafisk fremstilling af vores rekrutteringsproces.