Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Vækst er ikke målet - den er nødvendig for at imødekomme efterspørgselen

Nye markeder og øget efterspørgsel på AS3’s ydelser betyder, at vores organisation vokser. Det går hurtigt, men heldigvis er vi i AS3 specialister i at håndtere forandringer.

Af Allan Gross-Nielsen, direktør i AS3

Hver tredje dag i 2015 ansatte AS3 en ny medarbejder, og i alle vores forretningsenheder fik vi nye kollegaer.

Vores indtræden på det norske marked med vores forretningsenhed AS3 Employment har været en vigtig faktor for væksten, og især også vores danske forretningsenheder A2B og AS3 Work&Care er vokset markant.

Som markedsledende har AS3 en forpligtelse i forhold til at sætte standarden for kvaliteten i branchen. Vi skal hele tiden gå forrest i udviklingen af endnu bedre redskaber og metoder til at støtte mennesker og organisationer. Derfor har vi også udvidet vores centrale stab betydeligt inden for blandt andet digitalisering og it-udvikling, og ikke mindst har vi mandet op i vores rekrutteringsteam, så vi er klar til at finde endnu flere nye, dygtige kollegaer.

Når vi kigger frem på 2016, forventer vi lige så stor vækst men vækst i sig selv er ingen succes. Vores mål er at levere rådgivning og undervisning, der virker, og som flytter mennesker og forandringer - på den gode måde. Det er vigtigt, og vi må aldrig gå på kompromis med vores kvalitet, det er vigtigere end væksten.

AS3 er en værdibaseret virksomhed, og vi holder nøje øje med, hvad der sker internt i vores virksomhed, når vi oplever en så kraftig vækst. Det er vigtigt for os, at holde fokus på vores værdier gennem væksten, at vores medarbejdere kan følge med, at vi har en god arbejdsplads, og at trivsel er i højsædet. Blandt andet derfor er AS3 arbejdsmiljøcertificeret og holder hvert år både interne og eksterne revisioner samt udfører medarbejderundersøgelser for hele tiden at følge med i, hvordan trivslen ser ud i de enkelte afdelinger.

Lige nu er vi i gang med at udvide vores hovedkontor i Aarhus, så vi har de fysiske rammer i orden. Og sammen med medarbejderne er vi i gang med at lægge en plan for, hvordan vi sikrer en fortsat sund vækst i AS3.