Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Ny Recruitment Manager i AS3

I 2015 ansatte vi hver tredje dag en ny medarbejder i AS3. Én af dem er Morten Bonné, Recruitment Manager i AS3.

2015 var et spændende år for AS3, og 2016 ser ud til at blive mindst lige så interessant. Vi forventer stor vækst, især i vores afdelinger udenfor Danmarks grænser.

Hos AS3 arbejder vi med mennesker, og mennesker er en betydelig faktor for, at vi kan lykkes med vores arbejde. Derfor er det vigtigt, at vi altid har de rigtige medarbejdere med på holdet.

For at sikre, at vi hele tiden har fokus på, at få de bedste medarbejdere om bord, har vi fået et nyt medlem i rekrutteringsteamet. Fra februar 2016 begyndte Morten Bonné en ny tilværelse i en nyoprettet stilling som Recruitment Manager i AS3.

Kollegaerne er nye, men Morten Bonné har årelang erfaring med feltet fra bla. Bestseller, hvor han også har været Recruitment Manager. Han ser nu frem til at arbejde med en virksomhed, hvor menneskene for alvor er i centrum:

”At skulle rekruttere til en virksomhed som AS3 hvor menneskesynet er så mangfoldigt, og hvor det produkt vi leverer kræver allerhøjeste grad af nærvær, forståelse og faglighed – er en kæmpe udfordring, som jeg ser frem til at tage op. 2015 var et særligt år for AS3 – et år hvor vi ansatte flere nye medarbejdere en nogensinde før – hvilket stillede store krav til både rekrutteringsteamet og de rekrutterende ledere. Væksten fortsætter i 2016, og derfor kommer vi til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at vi fortsat rekrutterer ud fra vores værdigrundlag og kultur.”