Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Søg uopfordret job ved AS3 Næsten hver måned ansætter vi en medarbejder, der har ansøgt uopfordret

 

Det er meget forskelligt hvordan uopfordrede ansøgninger bliver behandlet i det danske erhvervsliv. Hos AS3 bruger vi uopfordrede ansøgninger meget aktivt, og vi finder ofte gode medarbejdere blandt de indkomne uopfordrede ansøgninger.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger i AS3. Vi oplever ikke interesseren som en belastning, tvært imod. Uopfordrede ansøgninger gemmes i vores database i op til 6 måneder, hvor vi aktivt søger efter et match, når vi har en jobåbning. På den måde har vi rekrutteret mange medarbejdere – og også besat stillinger uden at de er blevet slået op.

Da vi bruger de uopfordrede ansøgninger så aktivt har vi en hel sektion på vores hjemmeside netop til dét formål. Her er det muligt at søge uopfordret inden for flere områder, og vi opfordrer desuden til, at man ved interesse for AS3 og vores arbejde, tilmelder sig vores Jobagent. På den måde får man direkte besked, når vi har en jobåbning, som matcher den enkeltes interesseområder. Desuden kan man følge med i ledige stillinger på AS3s virksomhedsside på LinkedIn.

Den gode uopfordrede ansøgning

AS3 er en værdibaseret virksomhed, og vi tager vores værdier og arbejde alvorligt. Derfor tiltrækker det positiv opmærksomhed, hvis en ansøgning afspejler et match med værdisættet i AS3, og en reel interesse for vores arbejdsplads. Desuden er det interessant, når ansøger er skarp på jobønsker og kompetencer, og i hvilke sammenhænge, det kan passe ind i vores forretning.

AS3 er en forretning i vækst, og vi er altid på udkig efter spændende profiler. Så har man noget på hjertet, så hører vi gerne fra potentielle kandidater. Og ellers anbefaler vi, at man tilmelder sig vores Jobagent, og søger, når vi har en konkret stilling, der matcher. Læs mere om ansøgningsprocessen og en eventuel karriere i AS3 på www.as3.dk/karriere