Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Carsten Koch tiltræder AS3's bestyrelse

Den Aarhus-baserede virksomhed AS3 oplever i øjeblikket så stor vækst, at både hovedkontor og bestyrelse udvides.

Der har længe været tale om en udvidelse af AS3’s hovedkontor på Hasselager Centervej i Viby J. Det første spadestik blev taget d. 6. oktober og siden da har byggeriet taget fart.

Det er både vækst i de udenlandske afdelinger og en øget digitalisering, der har skabt et behov for større lokaler. Derfor udvider AS3 hovedsædet med 2000 kvadratmeter, som skal rumme nye kontorbygninger, ny IT-afdeling og ny kantine.

Ny næstformand i bestyrelsen

Mens der udvides fysisk i Viby J, så udvides også kompetencerne i virksomhedens bestyrelse. Carsten Koch, tidligere MF og skatte- og sundhedsminister, er nu tiltrådt som næstformand for AS3’s koncernbestyrelse.

Bestyrelsesmedlemmerne i AS3’s koncernbestyrelse er nøje udvalgt for at kunne bidrage til virksomheden med mere end blot bestyrelseserfaring. Medlemmernes respektive baggrunde afspejler derfor så vidt muligt de forretningsområder, AS3 beskæftiger sig med.

AS3 rådgiver årligt omkring 30.000 personer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. En del af disse personer kommer som et led i den offentlige beskæftigelsesindsats, hvor AS3 siden 1989 har specialiseret sig i at bringe ledige borgere tættere på varig beskæftigelse.

Som formand for Carsten Koch-udvalget, der fra 2013 til 2015 har arbejdet med at udrede den aktive beskæftigelsesindsats, har Carsten Koch oparbejdet en grundig indsigt i den offentlige beskæftigelsesindsats og viden om, hvor udfordringerne ligger.

Den indsigt ser grundlægger og direktør i AS3, Allan Gross-Nielsen frem til at inddrage i bestyrelsesarbejdet.

Carsten Koch har en unik baggrund, idet han har stor erfaring fra politik, en kommerciel erfaring og samtidig et indgående kendskab til beskæftigelsesindsatsen, fortæller Allan Gross-Nielsen, der er overbevist om, at Carsten Koch kommer til at tilføre nye dimensioner og tanker til bestyrelsen - til gavn for både borgere kommuner og AS3.


Også Carsten Koch ser frem til at tage hul på bestyrelsesarbejdet i AS3.

Jeg glæder mig meget til samarbejdet med AS3. Det er en kompetent drevet virksomhed med de rette værdier og det lange perspektiv. Jeg vil arbejde for at tilføre AS3 yderligere værdi, fortæller Carsten Koch.

Bestyrelsen i AS3 ser dermed således ud:

  •          Formand: Torben Ballegaard Sørensen
  •          Næstformand: Carsten Koch
  •          Medlem: Christian Lund
  •          Medlem: Allan Gross-Nielsen