Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

AS3 i historisk vækst 46 procent flere kollegaer på ét år

2015 blev et historisk år for AS3 med stor vækst. Hovedkontoret er nu i gang med at blive udvidet til dobbelt størrelse. 

AS3 har haft vokseværk i 2015. Vi har oplevet en massiv vækst på personalefronten med en stigning i det samlede antal medarbejdere (funktionærer) på hele 46 % - på et år. Det betyder, at vi per 1. januar 2016 nu tæller 433 medarbejdere i AS3-koncernen frem for 296 året før. 

Massiv udvidelse af hovedkontoret

Væksten på personalefronten er vi naturligvis glade for, men den har også medført manglede pladser på kontorerne rundt omkring. Det er vi dog i fuld gang med at løse.

Vi er i fuld gang med at udvide hovedkontoret med 2.000 kvadratmeter – hvilket er en fordobling af arealet, som blandt andet skal rumme en ny, stor kantine, tre kontorbygninger og et stort kælderrum til lager.

Vækst i alle lag

Den markante vækst er kærkommen, men har også et velfortjent grundlag, fortæller administrerende direktør i AS3, Allan Gross-Nielsen:

Vi har oplevet vækst i mange af vore Business Units, men især i udlandet er vi vokset markant. Vi har brugt 2015 til en fortsat udvikling af vore koncepter, herunder kraftig inddragelse af de digitale muligheder – til fordel for vores kunder og kandidater. Vi fortsætter rejsen i 2016 og forfølger vores vision om at blive den førende udbyder i Norden inden for Job Transition Management.