Academy Transition Coach-uddannelse

Siden 2008 har vi i AS3 investeret massivt i udviklingen af vores egen coach-uddannelse: Transition Coach-uddannelsen. 

Udannelsen er målrettet fastansatte rådgivere og freelancerådgivere i AS3.

Vi har skabt vores egen coach-uddannelse, så du som medarbejder i AS3 kan få:

  • En coach-uddannelse, som er målrettet vores speciale - rådgivning af mennesker i forbindelse med jobmæssige forandringer
  • En uddannelse med en stor psykolog-faglig dybde, som bygger på videnskabeligt funderede teorier og grundforskning inden for psykologi, kommunikations- og læringsteori.

Uddannelsen er ambitiøs. Udover kursusdage hos AS3 Academy er det nødvendigt, at du som deltager investerer en del tid i læsning, coachtræning, løsning af hjemmeopgaver og andre aktiviteter. Til gengæld får du et personligt udviklingsforløb med massivt fokus på udvikling af dine evner som coach.

 

Transition Coach-uddannelsen giver dig: 

  • Redskaber til at hjælpe andre og organisationer med at nå deres mål
  • Mulighed for at styrke andre i at sikre en god balance mellem performance, trivsel og motivation
  • Bevidsthed om, hvordan du bruger dine personlige ressourcer som værktøj til at opnå stærke resultater hos andre

Internationalt akkrediteret uddannelse

Det er vigtigt for os at have en høj uddannelseskvalitet, og det er vores klare ambition med Transition Coach-uddannelsen at sætte nye standarder inden for coaching. Uddannelsen er derfor akkrediteret af en ekstern instans: European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

EMCC har stort fokus på etik i coaching, og det er netop en af grundene til, at vi i AS3 har valgt EMCC som akkrediteringspartner. Akkrediteringen betyder, at du som deltager får en internationalt anerkendt uddannelse.

Akkrediteringen opnås ikke én gang for alle, men gælder i 5 år af gangen. Det betyder, at vi har forpligtet os til løbende at udvikle uddannelsen og sikre, at det høje faglige niveau bliver fastholdt. Du kan læse mere om EMCC her.

 

"Vi er enormt stolte over, at Transition Coach-uddannelsen i 2008 blev den første uddannelse i Danmark, der var akkrediteret hos EMCC." Regitze Rose, Chief Legal Officer i AS3

Coaching som fag

Transition Coach-uddannelsen blev første gang akkrediteret i 2014. Siden er uddannelsen løbende blevet forbedre og videreudviklet. Det betyder, at den i dag fortsat er akkrediteret på 3 niveauer, hvoraf vi internt i virksomheden udbyder de to niveauer Foundation og Practitioner. Vi udbyder derudover det tredje niveau, Senior Practitioner, på vores eksterne version af uddannelsen.

Siden 2008 har vi i AS3 udbudt Transition Coach-uddannelsen internt. I dag bliver uddannelsen også udbudt eksternt.

Marlene, som har gennemført senior practitioner-niveau:

"Når en kandidat oplever at blive mødt af en nysgerrig person, som kan støtte i at udvide perspektivet på muligheder og samtidig støtte i beskæftigelses-rettet retning, så sker der en forandring."

Uddannelse på tværs af organisationen

Mere end 700 medarbejdere og freelancere i AS3 har siden uddannelsens start gennemført Transition Coach-uddannelsen på Foundation-niveau.

Hør Allan Gross-Nielsen, CEO i AS3, fortælle om Transition Coach-uddannelsen.

Livslang udviklingsproces

Jobrådgiver og TC-coach Sonja Lillebæk har gennemført alle tre niveauer af Transition Coach-uddannelsen. Hun fortæller i denne artikel om, hvordan uddannelsen gav hende et helt nyt mindset.
Læs mere her