Hvorfor skifter danskerne job? Få svaret i AS3 Jobsurvey 2019

Academy AS3 Transition Coach-uddannelse

 

I AS3 vil vi være Nordens dygtigste og mest respekterede inden for vores felt. Derfor arbejder vi kontinuerligt for at værne om og udvikle vores faglighed, fordi vi ved, det hjælper os til at skabe de bedste resultater.

Vi har siden 2008 investeret massivt i udviklingen af vores egen coach-uddannelse: Transition Coach-uddannelsen, som er målrettet fastansatte rådgivere samt freelancerådgivere i AS3. Vi har skabt vores egen coach-uddannelse fordi

  • vi ønsker en coach-uddannelse, som er målrettet vores speciale - rådgivning af mennesker i forbindelse med jobmæssige forandringer
  • vi ønsker en uddannelse med en stor psykolog-faglig dybde, som bygger på videnskabeligt funderede teorier og grundforskning inden for psykologi, kommunikations- og læringsteori.

Vores uddannelse er ambitiøs. Udover kursusdage hos AS3 Academy er det nødvendigt, at deltagerne investerer en del tid i læsning, coachtræning, løsning af hjemmeopgaver og andre aktiviteter.

Akkreditering

Det er vigtigt for os at have en høj uddannelses-kvalitet, og det er vores klare ambition med Transition Coach-uddannelsen at sætte nye standarder inden for coaching. Uddannelsen er derfor akkrediteret af en ekstern instans, European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Læs mere om EMCC
Transition Coach-uddannelsen blev i 2008 den første uddannelse i Danmark, der var akkrediteret hos EMCC. Regitze Rose HR direktør, AS3
...efter TC-uddannelsen er coaching ikke en frakke jeg tager på, når jeg er i coach-forum. Det er blevet en del af mig selv, min personlighed og min måde at gå ud i verden på. Jette, som har gennemført Senior Practitioner-niveau
Når en kandidat oplever at blive mødt af en nysgerrig person, som kan støtte i at udvide perspektivet på muligheder og samtidig støtte i beskæftigelses-rettet retning, så sker der en forandring. Marlene, som har gennemført Senior Practitioner-niveau
3

niveauer er den akkrediterede Transition Coach-uddannelse opdelt i: Foundation, Practitioner og Senior Practitioner. Det er AS3s ambition, at alle, der gennemfører professionelle samtaler i AS3, som minimum er certificerede på Foundation-niveau.

Hvorfor EMCC?

AS3 valgte EMCC blandt andet på grund af deres fokus på etik i coaching, og fordi deltagerne dermed vil få en internationalt anerkendt coaching-uddannelse. EMCCs akkreditering bygger på Bologna-erklæringen, som er en aftale blandt europæiske undervisningsministre om kvalitet i uddannelses-systemer. En akkreditering opnås ikke én gang for alle, men gælder i fem år og forpligter til løbende at udvikle uddannelsen.

Hør Allan Gross-Nielsen, CEO i AS3, fortælle om Transition Coach-uddannelsen.

730

medarbejdere og freelancere i AS3 har siden uddannelsens start gennemført Transition Coach-uddannelsen på Foundation-niveau.

Transition Coach-uddannelsens opbygning

Få her overblikket over, hvordan den samlede uddannelse er bygget op.

Siden 2008 har vi i AS3 udbudt Transition Coach-uddannelsen internt. I dag bliver uddannelsen også udbudt eksternt.

Læs mere om den eksterne version her

Transition Coach - En livslang proces

Kan det virkelig være rigtigt, at det er så svært at blive en dygtig coach? Det har vi talt med Jobrådgiver og TC-coach Sonja Lillebæk om. Hun har gennemført AS3’s EMCC-akkrediterede uddannelse Transition Coach.

Læs mere her