Jobsurvey 2021: Se de nyeste tendenser om danskernes arbejdsliv

AS3 Academy Introduktion og uddannelse i AS3

I AS3 har vi tradition for at værne om og udvikle vores faglighed kontinuerligt, fordi vi ved, det hjælper os til at skabe de bedste resultater. Derfor bydes alle nye medarbejdere og freelancere i AS3 velkommen med en introduktion på AS3 Academy.

 

AS3 Academy udbyder desuden internt en EMCC-akkrediteret Transition Coach-uddannelse, lederuddannelse, certificering for rådgivere samt løbende relevante kurser.

Det hele starter på AS3 Academy

Vi ved, at den måde, vi tager imod nye medarbejdere og freelancere på, er afgørende for, hvor hurtigt de føler sig hjemme i AS3 og finder sig til rette med arbejdsopgaverne. Derfor gør vi os umage allerede fra første dag. Det gør vi ved at introducere dem ordenligt til organisationen, forretningsgange og arbejdsmetoder. Vi tilstræber en veltilrettelagt introduktion, fordi vi vil:

  • sikre alle en god start i AS3
  • sikre viden om vores koncepter, værdier, kvalitetskrav og forretningsområder
  • støtte vores medarbejdere og freelancere i hurtigt at opnå gode resultater i arbejdet

Alle nye medarbejdere og freelancere i AS3 gennemgår et individuelt, målrettet introduktionsprogram.

Læs om vores introduktionsprogram og rådgivercertificering.

Coach-uddannelse

I AS3 har vi udviklet vores egen coach-uddannelse, som tilbydes til ansatte, freelance-rådgivere og coaches i AS3: Transition Coach-uddannelsen. Transition Coach-uddannelsen er akkrediteret på tre uddannelsesniveauer af European Mentoring and Coaching Council. AS3s klare ambition er, at uddannelsen skal medvirke til at understøtte fagligheden i AS3 samt til at sætte nye standarder inden for coaching.

Læs mere om Transition Coach-Uddannelsen
Det tydelige lederskab

AS3s interne lederuddannelse

AS3s lederuddannelse tilbydes til alle nye ledere i AS3. Målet er at sikre de bedste resultater og værne om fagligheden i organisationen.

Læs mere om lederuddannelsen